Victòria del Sènior femení B davant H. Cardedeu 25 a 23

posted in: Teatre | 0

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Arribem a l’equador de la fase en el lideratge, malgrat tenir un partit menys, amb una victòria un punt estranya i incòmoda. A diferència de les darreres jornades i del que va passar la darrera vegada que ens vam enfrontar amb el Cardedeu, el Sant Joan no ha donat la sensació de tenir el partit controlat en cap moment.
De bon començament, un seguit d’errades en atac han permès al Cardedeu situar-se amb 3 gols per davant al minut 7. Ha estat la seva màxima diferència i les nostres noies han anat trobant el camí per reduir les diferències però no han aconseguit capgirar el marcador fins al minut 21. La igualtat s’ha mantingut fins al minut 27 quan un seguit d’errades del rival acompanyades de dos bons contraatacs ens han permès arribar al 14 a 11 de la mitja part.
Tot i començar la segona part perdent la pilota, en un parell de minuts havíem ampliat en 2 gols més el marcador. Però en els minuts següents el Cardedeu encadenava 4 gols seguits sense que les nostres noies poguessin contrarrestar-lo i es tornava a posar a un sol gol de diferència. Els set minuts següents han estat un despropòsit d’errades de tots dos equips però hem pogut esgarrapar un parell de gols. Hem mantingut la distància de 3 gols durant 10 minuts fins que hem encadenat dues exclusions seguides. Tot i que el Cardedeu no ha sabut aprofitar del tot aquesta superioritat i ha patit al seu torn una exclusió, la sensació d’incomoditat s’ha fet molt palesa en les nostres noies i amb un parell d’errades, el Cardedeu es posava a un sol gol de diferència. Per sort, als darrers instants, un atac encertat i una errada del Cardedeu, malgrat trobar-se de nou en superioritat numèrica, ens han permès arribar al resultat final.
Potser han estat les cinc jugadores de l’equip que, per vacances o per decisions tècniques, no han format part d’aquest encontre com sí que ho van fer en el darrer enfrontament, i alguna que es ressentia d’una lesió. Potser perquè es tractava d’un rival que, tot i quedar primer de grup, només es va endur un dels nostres punts a la primera fase i això ens feia tenir una falsa seguretat. El cert és que, malgrat la victòria, no hem vist l’equip que ens agrada veure, concentrat i fent pinya. Esperem que aquests quinze dies serveixin per tornar a posar les coses al seu lloc i ens retrobem al 100 per 100 a casa contra un equip encara desconegut per nosaltres aquesta temporada, el Montbui.
El percentatge d’encert global ha estat del 63% (70% la 1a part i 55% la segona) i les nostres porteres han realitzat 11 aturades de mèrit.
Les golejadores del Sant Joan han estat:

Alma Pérez, 4 gols (1 de 7m)

Carla Jiménez, 4 gols

Marta Blasco, 4 gols (1 de 7m)

Helena Sancho, 3 gols

Mireia Bonavia, 3 gols

Noelia Juárez, 2 gols

Júlia Travesset, 2 gols

Marcel·la Esquerra, 1 gol

Carolina Gallofré, 1 gol

Laura Aguilar, 1 gol

Per veure fotografies del partit cliqueu al següent enllaç: https://drive.google.com/drive/folders/10cGNnbuVoL5NPS16x8mXfgfP_a20et-z