Arxius: Agenda

Caminada de Gòsol 2013

Any rera any, la trobada a la vall de Gósol s’ha convertit en una festa important al territori muntanyenc, i ha posat en valor la consciència social de com és d’ important cuidar el patrimoni cultural català, com el castell de Gósol o els camins i les fonts del país. El 21 de juliol, no us perdeu la vint-i-sisena Caminada Popular de la Vall de Gósol, profitosa i saludable com cap altra.

 

 

Revetlla de Sant Pere

L’associació de amigos del baile organitza el dia 2 de juliol un sopar de revetlla de Sant Pere a la Plaça de la Sardana.

Mercat Menut

Espai d’intercanvi de joguines per a infants de 3 a 12 anys organtizat pel Centre d’Esplai el Nus

child-1666666_960_720

Entrega de cartes als Patges Reials

Els patges reials vindran per recollir les cartes adreçades als Reis d’Orient. Estaran acompanyats per l’astròleg Sadurní, que dins del seu tendal màgic ens explicarà noves aventures i la màgia de Ses Majestats els Reis d’Orient.

Com cada any els ajudants de l´astròleg, a la carpa, us explicaran tots els detalls i us ajudaran en l´elaboració de l´element màgic per anar a rebre els Reis.
 

Ens ajudaran: El Castanyot, el CE El Nus, el CE El Tricicle i la Comissió de Reis.

II FIRA DE NADAL, DIJOUS 3 DE GENER DE 2013

Vine i participa-hi. Volem donar suport a la creativitat de la gent de Sant Joan. Pots participar-hi amb creacions teves, per compartir-les, perquè et coneguin, per vendre-les… També pots portar aquells objectes que ja no fas servir i que a algú altre li pot ser d´utilitat: llibres i contes, música, roba i complements, menjar, jocs i joguines. Proposem un intercanvi per fer un Nadal més proper i especial. Lloc: plaça de la Sardana/ passeig del Canal Horari: de 11 a 19 h L´organitza: Comissió Fira de l’Associació de Dones Montserrat Roig de Sant Joan Despí Contacta amb nosaltres al tel 695 286 418 Maribel

Ajuntament de Sant Joan Despí
Camí del Mig, 9
08970 Sant Joan Despí
Tel. 93 480 60 00

Àrea de Serveis a la Persona
Av. Barcelona, 41
08970 Sant Joan Despí
Tel. 93 477 00 51

© 2020 Despientitats · Portal d'Entitats de Sant Joan Despí