Arxius: Agenda

V GALA BENEFICA “15 ANYS BALLANT AMB BALLDESPI”

L’Associació Balldespí fa 15 anys de vida, dedicats a l’ensenyament i la pràctica del ball. Durant aquest temps l’entitat ha creat un espai d’aprenentatge del ball, de convivència i de solidaritat, amb la realització de moltes activitats, com excursions, sopars temàtics, teatre, participant al Carnestoltes i Festes dels barris de la ciutat, a la Fira d’Entitats i ha estat també amb la Gent Gran.

Com cada any, organitzem la nostra Gala de Final de curs amb actes solidaris, aportant tot el recaptat a altres entitats:

  • 2010: DACMA ( donas afectades amb càncer de mama )
  • 2011: Associació de Diabètics de Catalunya
  • 2012: Associació Estel
  • 2013: Banc d’Aliments amb la recollida d’aliments per als més necessitats

Balldespí “Més que ball”, enguany celebra el seu 15 Aniversari juntament amb la Gala Final de Curs que ja hem convertit en un referent a la nostra ciutat, on mostrarem la nostra història i les nostres activitats, convertint-la en un acte cívic – cultural i solidari.

El recaptat amb la venda d´entrades i la recollida d´aliments es donarà integrament al Banc d´Aliments com l´any passat.

Donem les gràcies a tothom per participar desinteressadament i especialment a l’Ajuntament i a la Taula Social de Coordinació de les necessitats bàsiques per la seva col.laboració a l’organitzación i realització de l’acte.

Us animem a tots a participar amb nosaltres!

Associació Ball Despí

Ajuntament de Sant Joan Despí
Camí del Mig, 9
08970 Sant Joan Despí
Tel. 93 480 60 00

Àrea de Serveis a la Persona
Av. Barcelona, 41
08970 Sant Joan Despí
Tel. 93 477 00 51

© 2020 Despientitats · Portal d'Entitats de Sant Joan Despí