Crònica del partit del Sènior Masc A a la pista del Sant Esteve Sesrovires.

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

CLUB HANDBOL SANT ESTEVE SES ROVIRES 25 SÈNIOR MASCULÍ A 26

Victòria de prestigi a un fortí històricament inexpugnable.

Debutava el primer equip a la lliga i ho feia en una pista històricament complicada, on s’havien perdut els quatre darrers anys.

Debutaven també fins a 10 jugadors en partit oficial, i 8 jugadors a la primera nacional, i tot això feia preveure un partit complicat, com a la postre va ser.

La primera part començava amb certa igualtat, però amb alguns desajustos defensius per part dels nostres que suposaven una petita diferència local en els primers compassos (6-3 minut 10). L’equip, però millorava i es mostrava competitiu, capgirant el marcador i arribant a una màxima diferència de 12-14 (minut 25). La igualtat tornava a aparèixer fins el 15-15 que mostrava el marcador a la mitja part.

A la represa, la bona actuació de la porteria local posava una petita escletxa que posava el 19-16 al minut 8, repetint la màxima diferència de la primera part. Lluny d’arronsar-se, però, l’equip reaccionava i recuperava l’eficàcia donant un pas endavant en la faceta defensiva. Un 0-5 per part nostra ens portava al 19-21 a l’equador de la primera part i a partir d’aquest moment la igualtat imperava.

Ja en els darrers minuts i després d’un temps mort (24-23 minut 54) l’equip mostrava la seva millor versió defensiva per acabar imposant-se amb el definitiu 25-26 tot i algunes errades de llançaments que van posar en perill la derrota. Al final, però 2 punts i molt bones sensacions davant un gran rival i en un ambient propici per gaudir del bon handbol.

#HandbolAFocLent

Ajuntament de Sant Joan Despí
Camí del Mig, 9
08970 Sant Joan Despí
Tel. 93 480 60 00

Àrea de Serveis a la Persona
Av. Barcelona, 41
08970 Sant Joan Despí
Tel. 93 477 00 51

© 2020 Despientitats · Portal d'Entitats de Sant Joan Despí