Derrota del CADET MASCULÍ A contra Granollers A per 45-30

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Tercera jornada de lliga i segona derrota consecutiva. Aquesta vegada anàvem a la capital del Vallès Oriental, Granollers. Un altre partit complicat, però que se li ha plantat cara a un dels millors equips d´Espanya, excepte els últims minuts de la segona part. I clar, contra aquests equips l´errada és quasi un 95% gol d´ells.
Ara, passats Barça, Granollers i el descans del cap de setmana, toca entrenar i mirar endavant, per millorar tot allò que s´ha fet incorrecte i continuar creixent com a persones i jugadors.
El començament ha estat igualat amb 3-3, 6-5 i 10-8 als 15´. Però a partir d´aquí, l´equip vallessenc s´ha anat avançant fins el 18-12 final.
Després del descans, la igualtat s´ha mantingut fins als 10´amb un 24-18. Però, a partir d´aquí, si abans s´havien perdut pilotes, errades de “pase”, aturades del porter i alguns llençaments malament executats, ara es nota més i això es paga contra aquests equips.
Els nois han lluitat contra gent més gran, ràpida i forta i com és normal la derrota dol; s´ha de pensar que té molt mèrit estar aquí, lluitant i donant la llauna contra els millors equips de Catalunya.
Quan es millori la concentració, es consolidin els nervis, hagi tensió a la mà+pilota, més ajudes i distribució de joc…segur que l´equip evoluciona. Disposem de bona matèria prima i de dues persones que entenen d´handbol. Al darrera, també hi ha una gran afició, que pot sumar perque aquests nois tirin endavant.
Nois, ànims, estem a final d´octubre i penseu en positiu, que podeu fer-ho millor, més garra, més cap i sobretot, penseu que sou un equip a la pista. Bona setmana.