Derrota del Juvenil femení B a Cornellà 29 a 24

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

El partit contra les terceres classificades va començar molt i molt bé. Les nostres jugadores van aconseguir mantenir el marcador igualat o per davant durant tota la primera part. Només als darrers cinc minuts les jugadores del Cornellà van aconseguir passar al davant i arribàvem a la mitja part amb un 14 a 12 en contra.

Però la segona part va ser una altra història. Les noies no només no van aconseguir rebaixar distàncies sinó que van veure com el Cornellà les augmentava fins al 29 a 24 final. De nou es fa evident la dificultat de les nostres jugadores a mantenir la cohesió d’equip, segurament degut a la baixa assistència als entrenaments.
Ens unim des d’aquesta petita finestra de la família de l’handbol femení al dolor per la pèrdua de la jugadora de l’Amposta, Emma García Curto. Una abraçada a la família i als amics.