Derrota del Sènior femení B a la pista del UE Sarrià 24 a 21

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

I ja en van tres. Tornem derrotades del camp del cuer, un equip que en aquesta fase només havia aconseguit un empat. En un pavelló eixordador absolutament entregat al seu equip, el partit ha estat el reflex del dia gris i plujós que ens ha tingut atrapats fins al final.

Amb el pitjor inici de partit que recordem aquesta temporada, encetar el marcador ha estat una anècdota. Durant els següents quinze minuts, el Sant Joan ha estat incapaç de fer entrar la pilota a la porteria i ens situàvem al minut 16 amb un contundent 7 a 1. El Sarrià no tenia cap ganes de renunciar a aquesta diferència i només tres errades seves al final de la primera part ens han permès remuntar una mica i acabar el període amb el resultat de 9 a 13.

El Sant Joan ha començat la segona part molt més centrat i ha aconseguit acostar-se a un sol gol del rival, però les nostres errades i la seva capacitat d’aprofitar les dues exclusions que hem patit, els ha tornat a permetre allunyar-se fins a sis gols al minut 18. Les nostres noies han anat suant cada un dels gols següents però no ha estat prou per remuntar tanta distància i hem arribat al final amb el resultat de 24 a 21.

La derrota d’aquesta jornada a casa del Sarrià ens ensorra fins a la quarta posició de la classificació, en una jornada en la què han guanyat tots els equips de casa i, mirem-ho pel costat bo, hem estat el menys golejat. Als tres primers llocs de la classificació hi ha un empat a 10 gols i, amb una victòria al partit que tenim pendent, ens situaria a un empat a quatre. El proper cap de setmana és clau en les nostres aspiracions amb doble jornada: divendres, a Montbui, i diumenge a casa contra el Cardedeu. Us hi esperem a tots!

El percentatge d’encert ha estat del 50% i les nostres porteres ha fet 12 aturades de mèrit.