Derrota del Sènior femení B davant del H. Montbui 21 a 25

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Tornem de les vacances per jugar un partit “a casa” però a un pavelló diferent a causa de les eleccions que no és cap dels pavellons d’entrenament habituals. Serà això o aquell malestar que vam detectar fa quinze dies, però el Sant Joan ha encaixat la primera derrota d’aquesta fase.

La primera part s’ha caracteritzat per una igualtat en el marcador en què la màxima diferència que hem aconseguit ha estat de dos gols. Arribàvem al descans amb un 13 a 12 al nostre favor. Però la incomoditat a la pista que ja es detectava, s’ha fet més evident en una segona part que de bon començament el Montbui ha girat, sense distanciar-se massa, de la seva banda. Ha estat al final de la segona part quan el rival, amb ganes de puntuar i veient-ho factible, ha ampliat la diferència a quatre gols que ja no hem pogut remuntar.
És una llàstima que un equip que havia aconseguit sentir-se’n i fer valer les seves sinèrgies, ara es vegi descoordinat i indecís. Esperem que puguin retrobar les bones vibracions i la seguretat per als desplaçaments que ens esperen. El proper cap de setmana, a Tortosa.
El percentatge d’encert ha estat del 70% i la nostra portera ha fet 10 aturades de mèrit.