Derrota del Sènior femení davant del BCN Sants 21 a 31

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

És molt difícil fer la crònica de la que sens dubte ha estat la pitjor derrota de la temporada amb diferència. El Sants ha vingut no només a guanyar sinó a remuntar el gol average que tenia en contra de 9 gols i ho ha aconseguit amb una grada més plena dels seus seguidors que dels nostres i amb un equip confiat, segur i concentrat.

Al minut 3, abans que les nostres noies se n’adonessin, ja havien encaixat 4 gols. Al minut 15, la diferència ja era de 7 i el Sant Joan no trobava la manera d’aturar el tsunami que li venia al damunt. Al final de la primera part, la diferència era de 10 gols (8 a 18). La segona part no ha començat gaire millor i, al minut 4, la diferència ja era 12. Només en aquest moment amb algunes errades del rival i amb un cert amor propi han pogut aconseguir un parcial de 5 a 0 que ens permetia, com a mínim, mantenir el gol average a favor. Hem aconseguit aguantar, més o menys, aquesta diferència fins al minut 23 però el Sants seguia apretant i apretant i ens els darrers minuts ha jugat estratègicament i físicament molt millor.

El pitjor d’avui no és la derrota. El pitjor d’avui és l’actitud, el cansament, la desconcentració. Per ser a dalt i mantenir-s’hi cal equip i cal confiança. Cal que tant el seu entorn com elles mateixes se sentin segures i fortes i amb ganes, i aquesta confiança s’ha esmicolat en les darreres jornades. Ara ja no depenem de nosaltres: hem de guanyar el Cardedeu a casa seva i esperar que el Tortosa perdi com a mínim un dels dos partits que li queda per jugar. Des d’aquí, tota la força per a la victòria.

El percentatge d’encert ha estat del 49% i les nostres porteres ha fet 9 aturades de mèrit (6 a la primera part i 3 a la segona).