Derrota del Sènior masculí B vs Cambrils 28-32

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Quarta jornada de la Temporada 2016-2017 jugada al nostre Pavelló Salvador Gimeno de Sant Joan Despí. Partit entre els finalistes de la Temporada passada de Segona Catalana. Primer i Segon tornaven a veure’s les cares en un nou duel en una nova categoria a Primera Catalana.

Ja la temporada passada, ambdós partits de la final per decidir el títol, varen ser molt competits. Dos equips amb propostes diferents però sempre encarats a porteria rival i cercant l’espectacle en estat pur.

El Cambrils aquest any és igual o més potent que el passat. Un equip que juga molt conjuntat i amb grans individualitats. Davant seu, els nostres Espartans, amb una proposta de joc preciosista, amb unes ganes de jugar handbol espectaculars, d’agradar-se i agradar el públic…. intensitat, força, lluita, compromís….

I així va ser el partit, intens i bonic, molt bonic, tot i que les diferencies que va aconseguir el Cambrils va costar molt anar reduint.

I el partit va començar malament per als nostres nois. Un parcial 0-3 en els primers 5 minuts i una diferència de 7 gols en el minut 15 van obligar a refer línies. Oportú temps mort per aturar la sagnia que representava les pèrdues de pilota en atac que oferien contraatacs fàcils per als nostres rivals, sense gaire esforç.

Ens estava guanyant el Cambrils en el nostre camp i amb les nostres armes.

I desprès d’uns minuts d’estira i arronsa on el diferencial de gols no disminuïa, a partir del minut 20, el Sant Joan es refà i els darrers 5 minuts del primer temps, amb un parcial de 5-1, semblen que son un bàlsam i que hem reconduït la situació.

Pel que ha passat, un resultat al final de la primera part de 15-17 sembla un mal menor.

I la segona part continua amb el mateix to. Empat a 18 als 5 minuts i sembla que la truita es capgira.

Però un cop sobre la taula del Cambrils ens du a la crua realitat. El parcial de 9-3 fa mal, molt mal. De nou exigim els nostres nois que treballin més, lluitin més, millorin l’eficàcia…. I els nois responen, lluitant fins a l’extenuació, contra uns rivals immensos, contra una defensa dura, molt dura, que exigeix molt desgast.

Els darrers 10 minuts son molt plàstics, amb una lluita sense treva, amb una intensitat espectacular, amb dos equips que van a pel partit. I en aquest darrer parcial, el Sant Joan guanya per 7-5 tot i que no és suficient per donar la volta al marcador.

Al final 28-32. Gran victòria del Cambrils, excel·lent partit d’ambdós equips i un espectacle, de nou, increïble dels nostres Espartans.

NO han guanyat però s’han deixat la pell, com sempre.

No us desanimeu. Tan sols necessitem pujar un graonet, recuperar les sensacions de la Temporada passada i creure en nosaltres, en vosaltres i en tots els qui us segueixen i animen.

Segur que redreçarem el començament de Temporada i aconseguirem grans fites.