GRAN PARTIT DEL CADET FEMENÍ A CONTRA EL MONTCADA

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

CHSJD 41 – CH SALLE MONTCADA 36

La primera part ha estat molt igualada, i hem arribat a la mitja part amb un resultat de 17 a 17, tot i que durant els primers minuts del partit l’avantatge ha estat per les adversàries. Ha començat la segona part i el marcador s’ha decantat cap al Sant Joan: fins al minut 50, guanyant de dos gols de promig, i a partir d’aleshores, ens hem distanciat uns cinc gols, finalitzant el partit amb un resultat de 41 a 36.
Cal destacar una bona defensa i molts contraatacs per part de les nostres noies, i el bon paper de les jugadores que avui han jugat com a porteres, donat que la portera oficial està lesionada. L’eficàcia en el tir ha estat del 80’3% pel CHSJD i del 56,2% pel Montcada. Enhorabona noies pel gran partit que heu fet!!