Victòria del Aleví femení Expert davant del H. Canovelles 12 a 4

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Dissabte 9 de març, 12.15 h. Pavelló Salvador Gimeno.

Coincidint amb el cap de setmana de la dona, tant les alevines locals com les visitants van sortir combatives al camp, disposades a lluitar fins a l’últim segon. Resultat: un partit molt seriós i bonic, dels que fan bavejar el públic.

Les rivals van començar molt fortes, amb les piles al màxim. Res que no estigui passant en les últimes jornades. Tot i així, les nostres noies no es quedaven curtes i en la pressió recuperaven algunes pilotes, si bé amb poc encert a l’inici. A mesura que avançava el quart, amb la maquinària més greixada, la cosa va millorar, i van començar a ploure contraatacs locals finalitzats amb gol. L’eficàcia ofensiva de les Expert, i també en defensa (una menció especial mereix la nostra portera), va fer que es distanciessin en el marcador i acabessin guanyant el primer temps 7 a 3.

Les del Canovelles van estrenar el segon quart amb tantes ganes o més que el primer. Aquesta vegada va costar una mica més desenganxar-se d’elles. I és que a aquest equip no se li poden fer concessions: té com a mínim tres jugadores que són un perill en atac. Les santjoanenques, però, van seguir defensant de manera impecable i atacant amb eficàcia, i ràpidament es van allunyar de les vallesanes en el marcador, que va acabar mostrant una diferència de gols fins i tot més gran que l’anterior: 12-3.

Al tercer temps, les coses van anar si fa no fa igual que al segon: inici travat, nova reacció de les Expert i enlairament en el marcador. Les noies “coet” van tornar gravar al plafó del Gimeno un resultat clarament favorable als seus interessos: 11-3.

Amb tot, a l’últim quart, les visitants, que en tot moment havien plantat cara, no van llançar la tovallola. Volien guanyar almenys algun temps i ho van intentar. Fins als cinc minuts va semblar que podien sortir-se amb la seva. Les Expert, però, van seguir batallant, i van tornar a guanyar, amb un marcador una mica més ajustat: 8-5.

Tot i el resultat final, que pot fer pensar que el partit va ser fàcil per a les santjoanenques, s’ha de dir que van fer un plantejament molt seriós i que a estones van exhibir un joc realment brillant, dels que, com dèiem al principi d’aquestes ratlles, demanen pitet. Seguiu així, noies!