Victòria del Cadet femení A davant BCN Sants 31 a 29

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Durant la primera part, el Sant Joan ha anat per davant en el marcador en tot moment. En un principi ha estat molt igualat i la diferència només ha sigut d’un gol fins al minut 15, però hem anat agafant avantatge, arribant al descans amb un resultat de 23 a 15. Ha començat la segona part i hem baixat la guàrdia: moltes errades en el tirs i en els passis o recepcions, i una defensa més pobre,  han fet que les adversàries anessin escurçant diferències i encara que hem guanyat el partit, han remuntat fins a posar-se a tansols dos gols.
L’eficàcia en el tir durant la primera part ha estat del 88,5% pel Sant Joan, i del 53,5% pel BCN Sants. Durant la segona part, l’eficàcia en el tir ha estat del 36,3% pel Sant Joan, i del 66,6% pel BCN Sants.