Victòria del Sènior masculí A davant del H. Palautordera 26 a 23

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Victòria en un partit molt travat, amb molts errors per part dels dos equips, en què l’equip local ha sabut aconseguir tirar endavant per un resultat de 27 a 24 que sembla poc marge per al que s’ha vist a la pista.
Un bon inici dels home de Ramón Cabañas amb un 3 a 0 a favor, deixa pas a un empat a 4 gols en el minut 11. I de nou un altre empenta de l’HSJD, i el marcador reflecteix un 8 a 4 al 16. però no s’acaba de trencar el partit i el resultat al final de la primera part és de 13-11.
La represa no canvia el rumb del partit, estirades dels locals, obrint diferents bretxes en el marcador, mai superiors a 4 gols, i així vam arribar a falta de 4 minuts amb un gol d’avantatge, 24-23. Amb gols de Bernat, Ferran i Vilella es sentència un partit que ens aupa a la zona alta de la classificació.