Derrota per la mínima del Infantil fem B a la pista del H. St Cugat 25 a 24

Entrada compartida per Club Handbol Sant Joan Despí

Partit força disputat el d’aquest matí a Sant Cugat. Les nostres noies han començat molt bé,  apretant en defensa i trobant bones solucions en atac, que ens ha permès mantenir durant bona part de la primera meitat una renda de 2 i 3 gols. Però uns minuts amb algunes pèrdues de possessió i lleugera baixada d’intensitat ens ha dut a un 14-12 al descans. La segona part ha estat també molt disputada, amb diferències mínimes a favor de les locals. Uns darrers minuts de molta intensitat de les nostres noies ens ha dut a empatar el partit i disposar d’un atac per donar la volta al marcador. Malauradament,  aturada de la seva portera i gol definitiu per tancar el partit. 25-24. Continuem competint i seguim creixent.